Årsmöte 18/9

Kallelse till årsmöte 2017 med riksorganisationen VITA Nykter

När: Måndagen den 18 september kl.18.00
Plats: MHF, Hammarby Fabriksväg 25, Stockholm

Program:
18.00 Välkommen och enklare förtäring
18.15 Årmötesförhandlingar

VITA Nykter bjuder på förtäring varför vi önskar att ni anmäler er till Anette Kyhlström, via e-post till anette@vitanykter.se eller telefon 070-61 88 60 senast 11/9. Närvaro-, yttrande-, förslags- och rösträtt vid årsmöte tillkommer varje medlemsorganisation i VITA Nykter. Varje medlemsorganisation har en röst. Alla personer som är VITA-supporters har rätt att delta vid årsmötet med yttrande- och förslagsrätt.

TACK!
Vi vill också passa på att tacka alla medlemsorganisationer för att ni har certifierat era lokaler med VITA-hjärtat. VITA-hjärtat visar att ni erbjuder en alkoholfri miljö med hjärta för Glömda barn och nyktra alkoholister.

Hjärtligt välkomna till årsmötet!

VITA Nykters styrelse
gm Göran Sydhage, ordförande