Kallelse till årsmöte 2019

Årsmötet för VITA Nykter år 2019 kommer äga rum den 13/5 kl.18.00 i MHF:S lokaler på Hammarby Fabriksväg 25.

Varje medlemsorganisation (t ex församlingar, kyrkor och kristna samarbetsorganisationer) har rätt till ett ombud/en röst. Alla ombud har närvaro-, yttrande-, förslags- och rösträtt. Alla personer som är Vitasupporters har rätt att delta vid årsmötet och har yttrande- och förslagsrätt.

Vi bjuder på förtäring varför vi önskar att ni anmäler ombud till Anette Kyhlström, anette@vitanykter.se eller tfn 070-618860.

TACK!
Vi vill också tacka alla medlemsorganisationer för att ni har certifierat era lokaler med VITA-hjärtat. VITA-hjärtat visar att ni erbjuder en alkoholfri miljö med hjärta för barn som lever i familjer med risk- eller missbruk och för nyktra alkoholister. Behöver ni nya klistermärken eller certifikat så hör av er, vi skickar gärna nya.

VITA Nykters styrelse
Göran Sydhage, ordförande

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.